среда, 24 февраля 2016 г.

СП "Штампуем к весне вместе!" Этап 2 - Вдохновение

Доброе утро, милые девочки! 
У нас в самом разгаре второй этап нашего Совместного Проекта "Штампуем к весне вместе". 
Задание на этот этап, а также интересный мастер-класс от Оли, вы можете просмотреть здесь
А сегодня мы будем вдохновлять вас своими работами по второму этапу СП.


Піони - улюблені квіти мого чоловіка! І це той випадок, коли я можу їх дарувати йому без будь-яких стереотипів))) Тому вони стали уже і моїми улюбленими квітами і асоціюються із любов'ю. Тому Набір штампів "Піони" став головним героєм цієї листівки. А ось за допомогою трафарету я зробила ніжний фон цієї роботи - просто затонувала через нього папір пігментними чорнилами)



Напис звісно ж про любов)) Піони розфарбовувала акварельними фарбами, а листочки до них - це гарячий ембосінг на кальці та розпис спреями!








Очень люблю трафареты и масочки! И с удовольствием использую их в любимом стиле кардмейкинга КАС! Главную роль в моей открытке играет любимый Тюльпан ;), надпись я взяла из набора "Люблю кофе" а фон создала с помощью трафарета и любимых дистресс чернил. Только не ругайте меня за чрезмерное использования слова "люблю", ведь это все правда! ;) ))))


Кстати, тюльпанчик тоже раскрашен дистресс чернилами ;) Сверху я добавила несколько штрихов прозрачным маркером с блеском wink of stella.

В мене листівка з нереально гарними Піонами. Я вже не можу відірватись від цих квітів, вони мені так припали до душі! Ось і ця листівочка вся встелена піонами, а на фон я нанесла текстурну пасту через дуже делікатний і ажурний трафарет. Піони розфарбовані акварельними олівцями.
Надихайтесь і творіть з нами! Чекаємо ваші роботи у нашому СП!

12 комментариев:

  1. Восхитительные работы! Спасибо за вдохновение! Еще больше захотела штампики с пионами)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякуємо, в мене піони менші, то я тепер ще й про великі мрію :)

      Удалить
  2. Ух ты! очень здорово! :)

    очень понравилось, как Таша обыграла фон :) да и вся открыточка просто здоровская :) а "Люблю" никогда не бывает много ;) главное, чтобы искренне :)

    А у Людочки очень нежные пионы получились и ажурно-воздушный фон :)

    Надя, я сьогодні також буду розфарбовувати штампи акварельними олівцями :) правда, то будуть цифрові штампи...оскільки нічого підходящого в моїй скромній колекції не знайшлось :\

    Доречі, в нашому проекті можна використовувати цифрові (роздруковані) штампи(малюнки)?

    І в другому етапі можна використовувати трафарети для розфарбування чи паста обов'язкова?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Я спершу теж починала з роздрукованих, не все одразу, мені олівчики дуже подобаються, ними легко малювати. Щодо цифрових штампів, думаю приймемо, цікаво подивитись що получиться ;)
      Дякуємо за такі коментарі, після них хочеться ще більше творити і надихати!

      Удалить
    2. А за пасту - вона якраз і не обов'язкова, головне трафарет, а далі що фантазія підкаже, можна навіть ручкою обмалювати

      Удалить
    3. Дякую, Надія! :)
      З фантазією як раз не дуже щоб дуже :)) але щось маю вигадати :)

      Удалить
    4. Дякую!!! Мені дуже приємно читати твої відгуки! Це надихає)))

      Удалить
    5. Людочка, а можеш підказати, як зробити такий фон? у мене щось нічого не виходить :(

      Удалить
    6. Я брала трафарет, чи точніше маску, і фіксувала її легенько на основі малярним скотчем. А тоді губкою (можна спеціальний аплікатор, можна спонж кометичний) промокала чорнильну подушку і тонувала папір акварельний через трафарет. Там треба пробувати з різними матеріалами, бо просто деякий папір погано впитує чорнило. А якщо робити таке із спреями, то головне щоб трафарет був міцно притиснутий до основи і води було не багато. Надіюсь, зрозуміло пояснила, бо словами мені таке важко описувати))))

      Удалить
    7. Так, Людочка, все зрозуміло :) просто я не дуже щільно притискала трафарет до паперу (просто однією рукою тримала а другою бризкала спреєм)...і зблизька бризнула спреєм...тому фарба позатікала під трафарет і вийшло не дуже добре...

      І все ж таки я вирішила пастою скористатись...вона для мене більш зрозуміла наразі :) а фарбувати через трафарет спробую іншим разом :)

      Дякую тобі ще раз :)

      Удалить