вторник, 9 февраля 2016 г.

Натхнення від Сіправської Надії

Доброго дня, дорогі наші рукодільниці!
Сьогодні я, Надя, хочу надихнути Вас весною і ніжними квітами - тюльпанами!
Я покажу дві листівки, зроблені для близьких мені людей, в яких головною окрасою є відштамповані квіти з великого набору "Тюльпани"
Штампи просто неймовірно красиві, я про такі великі квіти мріяла дуже давно, адже з ними стільки вмього цікавого можна зробити, і фоновий малюнок, і використати як доповнення до квіткової композиції, або як головний декор.
Перша листівочка зроблена для дуже милої і хорошої дівчини, з якою ми познайомились завдяки скрапбукінгу. І як же я втішилась, коли знайшла в себе штамп-надпис, який підійшов ідеально. До мене прийшло таке натхнення, що листівочка вийшла незвичною для мене по стилю. Квіточки і надпис я відштампувала чорним чорнилом, а зверху покрила прозорою пудрою для ембосингу і запекла. Завдяки цьому лінії мали цікавий відблиск.


Друга листівка для моєї дорогої мами, в якої сьогодні День Народження. Мама дуже любить квіти, особливо весняні, тому для неї ось такий букет з тюльпанами. І ніжне побажання...
Квіти я відштампувала, розмалювала акварельними олівцями і вирізала. Приклеювала на салфетку-висічку, щоб створити об'ємний букетик. Фон для квітів зробила сама, з допомогою акрилової фарби.



Надихайтесь і творіть в своє задоволення!
До зустрічі ;)

4 комментария:

  1. Ух-ты, какой букет! Не видела такого ещё)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую, Крістіна, ти б бачила процес - ціла квіткова галявина :)

      Удалить
  2. Дуже гарно! Бачу, Надя, до тебе вже прийшло весняне натхнення ;)

    ОтветитьУдалить