среда, 6 апреля 2016 г.

Натхнення з Сіправською Надією

Привіт-привіт! А я сьогодні до вас з листівочками-натхненнями. Буде трішки дитячої ніжності, квіткової елегантності та навіть крапля національного колориту. Не буду багато розповідати, краще покажу, що у мене натворилося  ;)
Розпочну з листівки для маленької крихітки-принцеси. Тут я використала бодік із набору "Привіт, малюк" , я відшампувала контурне зображення бодіка, потім додала горошків - теж штампик з набору. А фон доповнили слова з цього ж набору і зірочка.
А для фішечки з котиком - самого котика взяла з дитячого набору-конструктора, а обводок з ось цього штампу, а надпис я прикрила маскою при штампуванні.
Для цікавого ефекту після розмальовування зображень, я покрила бодік і фішку клеєм-глоссі. Як на мене получилось дуже мило.




А наступна листівочкатака жіночна, стриманіша, елегантніша. А все завдяки монохромному штампуванні. Штампики використала з набору Піони, відштампувавши на трьох рівнях, додала метеликів і надпис. Зверху на квіти і метелики нанесла рідкий глітер, для блиску.


І на останок покажу простенький але яскравий конвертик для диску. Зроблений з елементами українського стилю, а Тюльпани тільки додали яскравості і вишуканості. Ось яка у мене українська весна.


На сьогодні все, не на довго з вами прощаюсь, чекайте скоро нових робіт з новими улюбленими штампиками.

6 комментариев: