пятница, 25 сентября 2015 г.

Вікенд з дизайнером Людою "Вишневий Цвіт"

Вітаю, наші дорогенькі!
Сьогодні я запрошую вас подивитись мою майстерню, в якій я творю! І спеціально для вас я зняла довгу та детальну відео-екскурсію, перемагаючи свій страх камери)) Тому запрошую вас до перегляду!

А для тих, хто відео дивитись не любить, ось трохи фото!



Я тут покопалася в архівах і знайшла фото, з чого все починалося))) Папір стояв на підлозі у великій коробці, верхньої столешниці ще не було, кругом коробки та пакети! А тепер гляньте, як все стало)))

Моя майстерня знаходиться на балконі. Він у нас досить широкий і я з своїм багатством якраз вміщаюся) Меблі мені придумав і зробив чоловік (у нас вдома багато його творіть, хоч професія у нього фінансист), вони із натурального бука і завдяки своєму кольору легко витримують і розливання спреїв, і акрилових фарб, і клею - аби серветки були під руками. Мій стіл займає всю ширину кімнати і продовжується навіть навколо неї. На столі я тримаю багато різних коробочок, щоб все було під рукою!

Отже, праворуч у мене коробочка дерев'яна (ніби вишита) з нитками, біля неї вологі серветки, далі різні баночки з пензліми, олівцями та ножницями. За ними коробочка і тарілка з дерев'яним декором. В куточку в зелених пластикових контейнерах я зберігаю брадси, металеві підвіски, квіти, гудзики та інший дріб'язок. 

За ними по порядку стоять дироколи, брадси, картинки різні,вирубка і коробочка з дотсами, написами та великими карточками. В синій шкатулочці у мене металева фурнітура,  а в круглих залізних коробках дерев'яний декор і мереживо.

В лівому кутку у мене тумба для паперу. Я його тримаю деякий в оригінальних пакетах і приблизно ділю за тематикою листами пивного картону. Також тут у мене кардсток та обрізки в файликах. З іншого боку тумби є невелике відділення для наклейок, а між ними стоїть коробка (металева квадратна) з квітами та тичинками, на ній контейнери з напівперлинками, люверсами та пайєтками.
Над папером на поличці знаходиться корзинка з чіпбордом, заготовки для листівок та зразки паперу.
 

З права на поличках у мене стоїть ось така система для стрічок та мережива. Найбільш ходове я тримаю в коробці на столі, а тут великі відрізки, а ще шнурки та резинки)

Під ними у мене дві коробки: в одній стрічки атласні (просто купою) і квіти паперові. Ще нижче коробки із обрізками, висічками, пластиковими прикрасами, а також папір 15х15 см. А внизу коробка з квілінгом та пакет з обрізками білого картону.

Також тут є контейнери із штампами, тут у мене все від cherrylana designs , завжди під рукою)

Далі у мене місце для біг-шота (біля нього коробка з ножами та трафаретами).

Під машинкою знову повно коробок, тільки скрапу тут мало. Тут і вишивка, і бісер, і декупаж, і фото. На верхній поличці в залізній коробці стоять решта штампів. Маю надію, що колись я ці позорні коробки заміню на щось красивіше)))

Далі у мене є ось таке місце для фотографування, на ньому ще навіть є декор з попередньої фотосесії) Під ним поличка із блоками та заготовками для блокнотів

І в кутку розміщується ось така велика полиця. Тут у мене книги, готові роботи та подарунки від інших майстринь. Також внизу є трохи матеріалів сезонних, синтепон та різний папір рулонами.


Ну і зліва на ще одній тумбочці я тримаю фен для ембосінгу, дошку для конвертів і різні вирубки для поточних процесів.

Ну, і на десерт, мій чудовий вид на Дніпро...

...і я за роботою)))

Ух, багато написала) Ви не втомились? Якщо у вас є ще якісь питання, то я в коментарях обов'язково вам відповім!

А у вас є свій куточок? Чи ви тільки облаштовуєтесь? Напишіть нам про свої мрії!


Бувайте!


17 комментариев:

  1. Дуже гарна розповідь і прекрасний куточок, такий затишний і комфортний)))) Я поки ще облаштовуюсь, але теж мрію про таке довершене місце для душі))))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Оленочко, дякую! Я так рада, що сподобалось! Бажаю тобі створити найпрекрасніше робоче місце, щоб натхнення у тебе там не бракувало!

      Удалить
  2. Людо, гарний тембр голосу в тебе)) приємно було слухати.
    Чудова кімнатка, затишна. І стільки матеріалів у тебе, клас!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. О, дякую, о то я так переживала, мені мій голос зовсім не подобається))) Але це кажуть у всіх так! Я от коли переглядала відео, то теж зрозуміла, що матеріалів у мене достатньо)))

      Удалить
  3. З великим задоволенням переглянула відео) Дуже цікаво, просторо, сонячно)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую, Юля! Мені приємно, що принесла задоволення)))

      Удалить
  4. Люда, очень интересная мастерская, я и видео посмотрела и фоточки тоже. Всегда интересно рассматривать мастерские рукодельниц! Спасибо что поделилась с нами своей тайной комнатой))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Спасибі! Радію, що сподобалось! Я от теж так люблю дивитись, як у кого що влаштовано)))

      Удалить
  5. Чудесная комнатушка))) и увидела открыточку ;)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую, Оля! Так, твоя листівочка у мене на видному місці, надихає і тішить)))

      Удалить
  6. Дякую за чудове відео, як приємно бачити мастра, а не лише чути голос за кадром!!! майстерня неймовірна!!! Дуже цікаво було подивитись що і як зберігається!!! тим паче, що я нарешті розпочала облаштовувати своє гніздечко;)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Спасибі! Мені дуже хотілося поговорити з вами хоч через об'єктив, теж люблю бачити людину)))

      Удалить
  7. Дуже класна майстерня, Люда! :) цікава екскурсія і дуже навчальна :)

    У мене в розпорядженні тільки декілька поличок у шафі-купе. Полички відносно вузькі (глибина 30 см), але занадто високі. Коли ми проектували шафу, я одразу казала, що хай полички будуть не такі високі. нехай краще їх буде більше! на мене шИкали і махали руками. Тепер мені дуже не зручно :( бо на одній поличці все навалене пірамідою. і щоб дістатися до нижніх завалів, треба познімати все, що зверху.
    І як раз нещодавно я також замислилась над тим, щоб завести собі контейнери, щоб їх можна було ставити один на одний, і щоб на поличках був хоча б відносний порядок.

    Скрапом я тільки но починаю захоплюватись, то ж все місце, що є займають матеріали від попередніх захоплень :)) то і бісер, і намистинки, і фурнітура, і тканини для вишивки, нитки, схеми, книжки, резиночки кольорові для плетіння і станочки. Нитки всілякі-розвсілякі лежать в іншому місці, дякувати небесам :) але все то добро періодично намагається з'їхати кому-небудь на голову...то ж треба щось робити.

    Про стіл, на який ніхто не буде зазіхати, і з якого не вимагатимуть постійно все прибрати я тільки мрію :\ Що там казати про цілу кімнату, або хоча б куточок :)

    ОтветитьУдалить
  8. таке затишне робоче місце! в такому тільки творити!

    ОтветитьУдалить
  9. Дуже люблю такі екскурсії! Краса неймовірна!

    ОтветитьУдалить