среда, 16 декабря 2015 г.

Натхнення від дизайнера - Люда Вишневий Цвіт

Вітаю Вас, любі! 

Я сьогодні прийшла до вас із зимово-смачним натхненням))) І почнемо ми саме із зимової його частини, ось з такої листівки:
Фон для листівки я намалювала акварельними фарбами. Місце, де у мене мав бути місяць, виділила жовтим кольором, темнішим синім намалювала пагорби, які створюють перспективу. Місяць відштампувала жовтими чорнилами, а Санту з упряжкою оленей запекла бордовою пудрою для ембосінгу.


Сніжинку з чайного набору та напис відштампувала чорнилами-дистресами. Напис, як бачите, штампувала в два шари - під низом ще є відтиск світло-сірим кольором.

А тоді почала малювати картину набором "Зимний лес". Ці маленькі дерева, кушики та трави, а ще й дрібні елементи до них просто неймовірні! 


На завершення додала кетяги калини на деякі кущі, а також зробила імітацю снігу прозорою пудрою з білими часточками для ембосінгу.


А тут на сонечку видно, як переливається "сніг" на деревах)


Ну а тепер запрошую на десерт))) 
Мене заполонили і не відпускають солодко-кавові набори штампів, і я створила дві такі мотиваційно-жартівливі листівки.

Перша - про солодкі смачнючі макаруни! Великі макарунси та напис із цього набору, а маленькі з набору "Солодке життя" 

Я відштампувала спочатку великі елементи на фоні. Деякі тістечка я закривала таким самим вирізаним елементом коли штампувала, щоб вони ніби виглядали один із-за одного.



А тоді додала маленькі макаруни! Багато елементів у мене спеціально втікають за краї листівки, так створюється динаміка і красивий організований хаос)))

Друга листівка про мою любов - про каву!!! І напис про мене, бо без кави мені важко прокинутись та активно працювати)



Розфарбовувала я цю та попередню листівку і акварельними фарбами, і дистресами, і навіть пігментними чорнилами))) Також це можна робити спреями чи спеціальними маркерами для розфарбовування.


Маю надію, що вам сподобалось те, що я вам тут показала))) Буду рада побачити ваші коментарі, а також питання!

Солодкого та радісного вам тижня!

З любов'ю,

1 комментарий: