четверг, 3 декабря 2015 г.

Натхнення від Сіправської Надії

Доброго дня, усім, хто завітав до нас! Сьогодні я покажу вам декілька своїх робіт і коротенько розповім про особливості їх створення.
Оскільки, вже зовсім скоро розпочнеться новий рік, я вирішила зробити для себе цікавий щоденник-блокнот для планування власних справ. Обов'язково покажу потім що получилося, а поки що ви маєте можливість побачити розділювачі до мого блокноту.
Першим розділом будуть датовані листочки для планування тижня. Використала штампи з набору "Sweet", фонові стрілки, коса лінійка, а також сердечка з наборів: цього і цього. Перш за все я зробила ембосинг прозорою пудрою - косу лінійку. Після цього використала спреї, відповідно місце під пудрою залишилось білим. Добавила стрілок і сердечок пігментними чорнилами..

Другий розділ - творчі ідеї. Мені надзвичайно сподобалось Пір'я павича, яке я відштампувала, вирізала, добавила кольорову серединку завдяки багатошаровості композиції. А в завершення гелевою золотою ручкою добавила магічного блиску пір'їнам. Доповнила розділювач надписом.
 Третій розділ - для замовлень, тому тут на роздлювачі розмістився надихаючий надпис, а також горнятко кави з зефірчиками, які я так люблю. Чашечку я відштампувала, розмалювала і вирізала. А ще я в захваті від милого надпису Espresso yourself.
 Ну і на останок, покажу святкову листівочку, з цукеркою, новорічним льодяником, а також з оленями. А під декором можна побачити не зовсім традиційно використаний штампик із набору "Зимовий ліс". Ну і звичайно ж привітальний надпис, як же без нього.
Ось таке сьогодні у мене натхнення. Нехворійте і сніжної вам зими!

2 комментария:

  1. Разделитель с кофе - просто шик! Сочетание цвета и вообще вся композиция очень мне нравится) красота...

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую дуже, кава мене дуже надихає і стимулює до роботи ;)

      Удалить