среда, 17 февраля 2016 г.

СП "Штампуем к весне вместе!" Этап 1 - Вдохновение

Доброе утро!
Вы уже знаете, что у нас начался Совместный проект "Штампуем к весне вместе". Условия первого этапа, а также мастер-класс от Таши вы можете увидеть здесь.
Ждем ваших работ, ради таких призов, можно постараться ;)
А сегодня мы будем вдохновлять вас работами для 1-го этапа нашего СП:

Люда Вишневий Цвіт
Ви ж напевне уже знаєте, що ембосінг я обожнюю, мало яка робота вже без нього обходиться))) Тому для цього етапу у мене аж три листівки)))
Перша листівка - абсолютний CAS, для фону я взяла красивий крафт-картон і запекла на ньому білою та червоною пудрою Набір штампів "Люблю, цілую.." 


Друга листівка спеціально для тих, у кого немає фену для гарячого ембосінгу. Я вирішила поєднати штампи із холодним тисненням. Тому на основі я наштампувала такі і такі сердечки, а всередині більше серце з написом. Тоді зробила тиснення на машинці папкою із дамаським орнаментом і вийшла у мене така цікава текстура! Ну, а на завершення, я таки додала напис гарячим ембосінгом (відштампувала чорними чорнилами і покрила прозорою пудрою) і декілька крапель рідких дотсів.
А ось третя листівка для тих, у кого ні фену, ні папок для тиснення нема))) Цей спосіб може спробувати будь-хто. Я навіть зняла міні-МК. Нам потрібен тільки картон, лінійка і паличка для біговки - це може бути такий сперціальний інструмент для тиснення як у мене, може бути ручка, яка не пише або спиця, будь-що чим ви зможете тиснути на папері узор! А також звісно штампи: у мене Пташка та напис Вибач. Я просто зробила лінії під різним кутом нахилу, вийшла така собі павунка. А картон із написом пробігувала рівними лініями. 
Цим же способом можна і "малювати" на папері якісь нерівні лінії, варіантів таких фонів буде безліч, експериментуйте!
І вийшов у нас такий мінімалізм! Хіба можна не вибачити цим милим очкам? Я б здалась одразу)))

Для открытки использовала штампы "Тюльпаны" .

Моя весняна листівка з ніжними Тюльпанами. Я їх  відштампувала пігментними чорнилами, які для розфарбовування не дуже підходять, але я маю прозору пудру для ембосингу, і тут вона якраз і пригодилась. Я квіти і надписи покрила пудрою і розфарбувала тими ж чорнилами. 
Надписи Вітаю і Зі святом теж покрила прозорою пудрою для створення об'єму.
Таким способом, немаючи різних кольорів пудр, а лише прозору і чорнила для штампування, можна досягти ефекту кольорового ембосингу.
Вот такое разное сегодня вдохновение, а мы хотим взглянуть на ваше.
До скорой встречи, пока!

6 комментариев:

  1. ничего себе! :) девочки, вы такие умнички! :)
    спасибо за вдохновение и весеннее настроение! :)
    я уже поняла, что ОЧЕНЬ хочу эти тюльпаны!!! :))) если не получится выиграть, придется срочно заказывать! :))

    Людочке большое спасибо за идеи для тех у кого ничего нет :)) т.е. для меня :)) вчера надеялась купить набор для тиснения, а оказалось, что там только насадки коротенькие, а ручки для них нет :\ поэтому не стала брать.

    У Оли понравилась открыточка в целом и идея выложить сердечко полубусинами :)

    А Надюшина открыточка полностью соотвествует сегодняшнему дню! :) голубое солнечное небо и нежные-нежные тюльпаны - дыхание весны :)
    Надюша, у меня миллион вопросов :)) я ничего не поняла, как ты всю эту красоту сделала :):\ цветные чернила - это обычные для штампов или это какие-то хитрые для эмбоссинга?? как к ним прозрачная пудра прилипает?? я в полной прострации :\

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Танічка, дякуємо за приємні слова ;)
      Чорнилка в мене ColorBox, вони пігментні,довго сохнуть, до них пудра може чіпатись, але я проштамповувала ще раз чорнилами для ембосингу - Distress, і вже тоді сипала пудру і запікала.
      А щодо розмальовування, у нас попереду якраз буде етап із МК, обіцяю показати все детально

      Удалить
    2. Дякую, Таня! Якраз твій коментар і надихнув мене створити останню листівку за пів годинки))) Так що дякую тобі! І обов'язково долучайся до СП, все треба пробувати))))

      Удалить
    3. Дякую і тобі, Людочка :)
      Як раз вчора займалася тисненням :)) бо фен, що я найшла на кідстаффі мені не дістався :\ Але я все ж таки придбала паличку для тиснення!!! :) з другої її кінцівки - штука для квілінгу :)) так що тепер маю новий фронт для творчості :))

      Дівчата, я щось ніде не побачила строки першого етапу. Коли останній день прийому робіт і куди їх чіпляти? :) може я щось недобачила?

      Удалить
    4. А ще я питала (може не побачили повідомлення), чи підійде ось такий фен?

      http://ru.aliexpress.com/item/230V-electric-power-tool-hot-air-heat-gun-300W-temperature-Gun-with-supporting-seat-Shrinky-dinks/32533372334.html

      Удалить
    5. ссылка на 1й этап ;) http://cherrylana.blogspot.com/2016/02/1.html

      Удалить