пятница, 13 ноября 2015 г.

Вікенд з Сіправською Надією.

Привіт, дорогі наші читачі! Нарешті зовсім скоро вихідні, а я дуже люблю проводити вільний час за творчістю. Я не поринаю з головою у великі проекти, адже хочеться провести час і з сім'єю, але зробити якісь милі дрібнички для декору, або квіти - це я тільки за!
Сьогодні я хочу показати, як можна використати штампики для декору маленьких прикрас.
Розпочну з невеличкої підвіски.
Маленький листочок я трішки тоную дістресами, і штампую маленьких пташок. Домальовую гілочки і картинку приклеюю до підвіски-рамки. Заливаю лаком-кракелюром і чекаю щоб висохло.

 Тепер прикрасимо чудовий деревяний будиночок з допомогою малюсінької квіточки. Я наштампувала декілька квіточок і готовий будиночок покрила клеєм-глоссі.
 Знайшла в себе ще ось таку деревяну квіточку, захотілося і її прикрасити. Я наштампувала контур квіточок, а далі розфарбувала акварельними олівцями. Зверху покрила клеєм-глоссі.
 Після висихання ми отримаємо ось такі особливі прикраси для наших робіт:
 Дуже хотілося спробувати штампування на тканині, а ще давно мріяла про милого тканинного гудзичка. Я знайшла в своїз запасах підходящу основу-гудзик, на тканині відштампувала квіточки. А далі ниточкою зшила тканинку навколо гудзика - все видно з фото.
 ось ми отримали такого чарівного гудзичка:
 Ви вже знаєте про мою любов до акварельних олівців. Але для штампування я їх ще не використовувала, до цього моменту. Дуже захотілось спробувати на невеличких елементах - квіточках і листочках. Результат мені дуже сподобався. Я змоченим пензликом набрала красочку з олівця і нанесла на штамп, потім акуратно відштампувала на листку.
 І добавивши капельки-перлинки ми отримали цікавий фон для листівочки.
 Ось так проходять мої вихідні, а ви чим займаєтесь?
Натхнення вам і творіть для себе, для душі.

4 комментария:

  1. Ой, и чем я только не занимаюсь на выходных!)
    Спасибо за МК, такая милота вышла)

    ОтветитьУдалить
  2. Надя, підвісочка вийшла чарівна;) все так ніжно і чарівно... Молодчинка!

    ОтветитьУдалить
  3. Надя класний мк ,а підвісочка то взагалі крута!!! )))

    ОтветитьУдалить
  4. Дякую, мої любі, дуже рада що вам сподобалось, і дуже сподіваюсь що вам це пригодиться

    ОтветитьУдалить